Piața Artynos este deschisă pentru obiecte vintage și antichități de calitate și valoroase, din toamna 2023. Credem că antichitățile care au fost lucrate manual în trecut și care au o valoare reală pot fi o completare excelentă a produselor artizanale.

Scopul nostru este de a adăuga produse la piațaArtynos care pot fi folosite alături sau in completare a produselor artizanale sau ca daruri pentru cei dragi, cu accent pe calitate, valori și sustenabilitate.

Încărcare produselor vintage

Ce înseamnă vintage și ce este antic?

Vintage

Produsele vintage sunt fabricate cu cel puțin 20 de ani în urmă, realizate de către pretențioși realizate în epoca originală.

Antichități

Antichitățile au o vechime de cel puțin 100 de ani sau mai mult.

Ce fel de produse așteptăm pe Artynos?

Sunt binevenite doar antichitățile tale, cu valoare sentimentală sau imaterială, care au un document certificat care atestă autenticitatea și calitatea lor.

De asemenea, poate fi definit ca:

data creației și cel puțin 20 de ani (aproximativă sau exactă)

de origine, locul de achiziție

cine este designerul, din ce colecție provine articolul, în ce an a debutat colecția

materialul

De asemenea, în cazul hainelor: dacă hainele au o etichetă de marcă sau instrucțiuni de utilizare, din ce material sunt confecționate fermoarul sau nasturii etc.

Te rugăm să reții că este posibil să solicităm documente fotografice pentru indicatorii cheie de recoltă. De asemenea, fii pregătit să explici modul în care ai certificat că produsele tale sunt vintage.

În ce fel de categorii așteptăm produse vintage?

Primim antichități de calitate în orice categorie, în cazul în care produsul se potrivește categoriei.

Cele mai populare categorii de antichități:

Cum apar antichitățile și produsele vintage pe Artynos?