Fiți un vânzător pe Artynos!

Artynos este o piață online dinamică și în creștere pentru artizanat și vintage, unde mii de potențiali cumpărători navighează și aleg din produse unice, realizate manual și antichități. Vindeți-vă cu succes produsele de artizanat și de vintage!

Deschiderea unui magazin pe Artynos

De ce Artynos?

Artynos Garanție

Atunci când plătești cu cardul de credit, cumpărătorul plătește produsul în momentul achiziției, astfel încât garantăm că prețul de achiziție va ajunge la tine după ce produsul a fost postat.

Cumpărătorii imediat

Prin încărcarea produselor tale și prin oferirea unei game largi de oportunități de expunere gratuită, poți deveni instantaneu în centrul atenției și poți ajunge la mii de persoane interesate.

Suport

Serviciul pentru clienți este disponibil prin intermediul secțiunii "Contactează-ne" din subsolul Artynos pentru orice întrebări, probleme sau comentarii.

Securizat

Navighează pe paginile Artynos.ro printr-o conexiune securizată (SSL / https). Datele tale nu pot fi văzute de terți, ești în siguranță cu noi!

Tarife pe Artynos.ro

De vânzare

Produsul tău va fi afișat pe Artynos timp de 6 luni (180 de zile) după încărcare sau până când este vândut cu succes. Încărcarea unui produs costă 30 Bani, în schimbul căruia produsul este vândut cu succes în medie în 30 de zile.

Artynos.ro

Poți lăsa la Artynos sarcina de a te aduce pe tine, creatorul produsului, împreună cu clienții tăi: avem un obiectiv comun, așa că lucrăm pentru a încuraja cât mai mulți potențiali cumpărători.

Cumpărător

Vei plăti un comision doar dacă reușești să îți vinzi produsul prin intermediul site-ului, caz în care Artynos îți va percepe un comision din prețul de vânzare al produsului.

Etapele de înregistrare

Alege un nume de marcă

Numele tău de marcă va permite clienților tăi să te identifice mai ușor, iar acesta va fi afișat pe toate produsele tale și pe paginile magazinului Artynos. Este recomandabil să alegi un nume scurt și ușor de reținut. Datele de contact ale magazinului tău vor fi Artynos.ro/shop/brand-name.

Introdu detaliile tale

Pentru a deschide un magazin, te rugăm să ne furnizezi datele tale de contact, pe care le vom oferi clienților tăi după cumpărare, și datele tale de facturare, astfel încât să îți putem factura taxele plătite către Artynos.

Încarcă produsele tale

Poți solicita activarea magazinului tău după ce ai încărcat trei produse. Odată aprobată, nimic nu vă împiedică, să livrezi mai multe produse clienților tăi. Încarcă-ți logo-ul și prezentarea pentru a crea brandingul tău!

Urmărește comenzile tale

Poți să te organizezi și să-ți urmărești vânzările în meniul Profilul meu. Aici vei vedea toate informațiile cheie despre cine, ce, când și cum trebuie să livrezi, plus o serie de funcții practice - chiar și facturarea este simplificată cu un singur clic.

Mai ai întrebări?

Esența lui Artynos în 5 propoziții

Una dintre piețele de design artizanal online cu cea mai rapidă creștere din țara noastră.
Este locul unde poți găsi cadouri unice, artizanale, vintage și speciale.
Aceasta creează o legătură directă între vânzători și cumpărători.
Un canal de vânzări eficient, cu mai multe fațete: clienți imediat pe partea cu trafic intens, o bază de clienți orientați, asistență de rezervă.

Aceasta este ceea ce vei obține la Artynos

Servicii complexe de marketing: newsletter, publicitate online, TV, radio, panouri publicitare, evenimente offline.
Canale de vânzări eficiente și multifațetate, suport de vânzări, promoții permanente, o bază de vânzări și de clienți selectivă și exigentă.
Cumpărători imediat, site cu trafic ridicat, bază de clienți țintă, suport de rezervă.
Prețuri bazate pe taxe de succes.
Multe servicii de gestionare a afacerilor sunt gratuite.

Servicii Artynos pentru a simplifica gestionarea afacerilor

Conectarea la un sistem de facturare: facturare cu un singur clic.
Un serviciu integrat de curierat și servicii poștale cu costuri reduse.
Plata cu cardul de credit este posibilă în magazin.
Gestionarea personalizabilă și chiar automată a produselor.
Publicitate și evidențierea opțiunilor de creștere a vânzărilor.
Conectarea la site-ul tău web prin intermediul unui link API

Ce produse pot vinde pe Artynos?

Produse de design artizanal sau antichități, produse vintage: orice produs pe care l-ai realizat sau este o antichitate de mare valoare, sau o combinație a celor două.
În cazul produselor de artizanat, acest lucru înseamnă pentru noi că există un element creativ unic care este creația ta. Deci, de exemplu, l-ai creat, ai realizat materialele, l-ai visat și ai conceput grafica etc. De asemenea, produsul trebuie să fie fabricat în loturi mici. Produsele digitale, descrierile DIY și atelierele sunt binevenite.
Vintage: un produs cu o vechime mai mare de 20 de ani, nu neapărat de fabricație proprie, care se potrivește cu imaginea Artynos și are o valoare puternică.
Materiale, unelte, accesorii: toate tipurile de produse utilizate pentru artizanat.

Toate produsele trebuie să aibă o fotografie de bună calitate și o descriere detaliată a produsului.

Dacă vinzi astfel de produse, te așteptăm la Artynos. :)

Servicii gratuite și cu plată pe Artynos

Poți găsi aici tarifele noastre actuale detaliat: https://www.artynos.ro/Static/fees_for_sellers

Am deja un magazin online, pot să vând în continuare pe Artynos?

În calitate de proprietar de magazin online, merită să folosești Artynos ca un canal de vânzări suplimentar, dacă produsul tău îndeplinește cerințele. Dacă ai nevoie de asistență pentru încărcarea în masă sau dacă dorești să îți sincronizezi magazinul Artynos cu magazinul tău web utilizând un API, te rugăm să ne contactezi:  https://www.artynos.ro/Help și te vom ajuta să încarci. Astfel, Artynos oferă nu numai un nou canal de vânzări, ci și o oportunitate de publicitate bazată pe o taxă de succes.

Procedura de deschidere a magazinului

1. Înregistrare: introdu adresa de e-mail și parola ta
2. Furnizează informațiile de bază necesare pentru vânzare (de exemplu, detaliile de facturare)
3. Minimum 3 produse de încărcat
Pe Artynos, acordăm o atenție deosebită nu numai calității produselor, ci și calității prezentării acestora (fotografii și descrieri ale produselor), astfel încât magazinele noi pot fi adăugate pe site numai după aprobare. Atunci când deschidem un magazin, verificăm următoarele:

  • - dacă ai încărcat produsul descris în secțiunea "Ce produse pot vinde pe Artynos?"
  • - dacă fotografia este de o calitate suficientă și dacă descrierea produsului este suficient de detaliată

Ce se întâmplă dacă vând un produs pe Artynos?

Tranzacția este între tine și cumpărător, cumpărătorul vă plătește direct, iar tu îi livrezi produsul. În cazul în care cumpărătorul nu plătește cu cardul de credit, acesta poate achita prețul de achiziție prin transferarea banilor în contul tău bancar.

În cazul unei vânzări reușite, Artynos trimite un mesaj ambelor părți cu detalii și informații despre vânzare.
La câteva evenimente cumpărătorul primește notificare automată (cumpărare cu succes, plata cu succes etc.), dar dacă este nevoie poți lua legătura, iar în cazul unei comenzi noi poți oferi informații în plus.
În momentul în care vânzarea este finalizată, soldul Artynos va afișa comisionul pentru vânzarea reușită, dar dacă vânzarea nu se realizează, comisionul va fi creditat și produsul va fi din nou disponibil pe site.

Sfaturi și trucuri pentru un magazin Artynos de succes

Mai întâi de toate, acceptă plățile cu cardul de credit în magazinul tău de Artynos! Este gratuit și s-a dovedit că sporește semnificativ numărul de cumpărături.
Calitatea fotografiei și a descrierii produsului nu poate fi subliniată îndeajuns. Încarcă fotografii ale produsului în timp ce este utilizat, care să transmită senzația produsului.
Descrierile personalizate și variate, care cuprind toate informațiile, sunt preferate atât de cumpărători, cât și de cei care caută.
Nu neglija să incluzi cuvintele cheie potrivite pentru a ajuta mai mulți oameni să îți găsească produsele.
Poți să-ți promovezi magazinul Artynos pe diferite canale și îți oferim o mulțime de oportunități de publicitate gratuite (crearea unei selecții de zile de deschidere, trimiterea unui articol pe blog sau a unei descrieri de bricolaj etc.) și chiar plătite (evidențierea produsului, newsletter sau post pe FB), care merită explorate și utilizate.
În cadrul briefingului nostru de după deschidere, îți vom "dezvălui" cum să faci cumpărături cu succes, cu sfaturi și idei detaliate :)