Mala din jasp roșu și onix cu 108 bile - bijuterii - coliere - coliere lungi - Artynos.ro Mala din jasp roșu și onix cu 108 bile - bijuterii - coliere - coliere lungi - Artynos.ro
Mala din jasp roșu și onix cu 108 bile - bijuterii - coliere - coliere lungi - Artynos.ro Mala din jasp roșu și onix cu 108 bile - bijuterii - coliere - coliere lungi - Artynos.ro
Mala din jasp roșu și onix cu 108 bile - bijuterii - coliere - coliere lungi - Artynos.ro
Mala din jasp roșu și onix cu 108 bile - bijuterii - coliere - coliere lungi - Artynos.ro
Mala din jasp roșu și onix cu 108 bile - bijuterii - coliere - coliere lungi - Artynos.ro Mala din jasp roșu și onix cu 108 bile - bijuterii - coliere - coliere lungi - Artynos.ro
Se realizează pentru tine în aproximativ 1 zile lucrătoare
Denumire piatră: Jasp roșu și onix Dimensiune piatră: 6mm Lungime: 37 cm Elemente: Argint 925 Pietrele prețioase și semiprețioase te ajută să echilibrezi vibrațiile pe care le transmiți în Univers și să-ți purifici aura, având totodată efect protector și vindecător. Ce este mala? Șiragul Mala este un colier alcătuit din 108 mărgele, făcute fie din sâmburi, fie din diverse pietre, cristale sau chiar lemn. Mala devine personală și impregnată cu energia proprie după ce este folosită o anumită perioadă de timp, aducând suport energetic prin folosirea ei sistematică. Tradițional, șiragul Mala este făcut din 108 mărgele, însă exista și variante făcute din 27 sau 21 de mărgele, care pot fi folosite pentru meditații mai scurte. Mala înseamnă în limba sanscrită cunună sau coroană. Mala este un șirag de mărgele folosit în rugăciunea budistă. Se numără cu ajutorul lor de câte ori a fost spusă o mantră sau a fost practicată o respirație. In Budismul tibetan se folosesc Mala cu 108 mărgele. Sunt multe motive pentru care a fost ales acest număr. Se pare că ar fi în total 108 dorințe nutrite de muritori, tot atâtea minciuni, tot atâtea iluzii. Potrivit tradiției, dacă în timpul meditației zilnice numărăm câte 108 respirații putem atinge iluminarea. Proprietăți jasp roșu Frecvența jaspului este foarte constantă și liniștitoare. Daca îl porți ca bijuterie este aproape ca și cum ai avea prezența liniștitoare a unui prieten bun alături de tine. Poate fi foarte benefic în perioadele de stres, de asemenea, aduce încredere și ne permite să înfruntăm fricile iraționale și ne permite să accesăm pacea interioară, fericirea și un sentiment de completitudine. Jaspul este adesea asociat cu anotimpul toamnei, cu împământarea și conectarea la energiile pământului. Mulți oameni care îl iubesc jaspul spun că îi ancorează în momentul prezent și îi ajută cu orice tendință de a gândi exagerat și de a se îngrijora de viitor. Proprietăți onix: Se spune că îl învață pe purtător să se bazeze pe propriile puteri. În poveștile antice indiene și persane, onixul este menționat ca un protector împotriva răului. Gemologii indieni descriu onixul ca un protector pentru relațiile armonioase. Uniunea strânsă a pietrelor și contrastul puternic între straturile de alb și negru sunt considerate simboluri pentru dragostea dintre două persoane.
Componente

jasp rosu, argint, snur negru


Prețul

/ 1 buc


Disponibilitatea produsului

Personalizat, timp de livrare în: ~ 1 zile lucrătoare


Tipul produsului

Artizanal produsTechnică

confecționarea bijuteriilor


Specific
bijuterii, coliere, coliere lungi, jasp, rosu, argint, mala, 108bile

Culori

argintiu, roșu


Codul produsului

100002737

Retur:

O comanda plasată, poate fi returnată integral sau parțial, în termen de 14 zile calendaristice.

Conform OUG 34/2014, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare (14 zile calendaristice) de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt costurile directe de returnare a produselor prin curier rapid. Coletele retur, al căror transport nu a fost achitat de către consumator, NU vor fi acceptate de către SC Pulsera Deluxe SRL.

Returnarea contravalorii integrale a produselor, într-un cont bancar valid, comunicat de către consumator în scris, împreună cu numele titularului contului, se vă face în termen de maxim 30 de zile de la data recepționarii returului.

Produsul/produsele returnate trebuie să fie în perfectă stare de funcționare, așa cum au fost recepționate, fără a le fi fost deteriorată starea, alterată frumusețea sau distrus ambalajul original. Testarea funcționalității produselor, se face cu grijă și atenție din partea consumatorului, fără a produce pagube care ar putea scădea din valoarea produsului și ar putea conduce la imposibilitatea comercializării ulterioare a acestora.

Vă rugam să ne contactați pentru orice nelămuriri legate de acest aspect!

Dimensiunile produselor sunt specificate în descrierea acestora și vor fi respectate întocmai.

Împreună cu produsele returnate, vă rugam să atașați o cerere de retur tip sau scrisa de mână care să conțină numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de livrare, denumirea produselor returnate, prețul integral sau redus (după caz) și contul bancar însoțit de numele titularului, o copie a facturii și ambalajul original, dacă a fost inclus.

Metode și taxe de expediere (in Romania)

În cazul achiziționării unui singur produs Mai multe produse
Preluare personală
0,00 Lei 0,00 Lei
Serviciu de curierat cu plată la primire
19,00 Lei 17,00 Lei
Plată în avans către serviciul de curierat
17,00 Lei 15,00 Lei

Făcut de

Despre

“Multumit!”

Andrei Pascaru228973

Acceptă si comenzi personalizate
-15%
159,00 Lei

Pulsera mai multe produse

S-ar putea să-ți placă și
Produse similare