Brățară din hematit natural tuburi - bijuterii - brățări - Artynos.ro Brățară din hematit natural tuburi - bijuterii - brățări - Artynos.ro
Brățară din hematit natural tuburi - bijuterii - brățări - Artynos.ro Brățară din hematit natural tuburi - bijuterii - brățări - Artynos.ro
Brățară din hematit natural tuburi - bijuterii - brățări - Artynos.ro
Brățară din hematit natural tuburi - bijuterii - brățări - Artynos.ro
Brățară din hematit natural tuburi - bijuterii - brățări - Artynos.ro Brățară din hematit natural tuburi - bijuterii - brățări - Artynos.ro
Brățară din hematit natural tuburi Denumire piatră: hematit natural Dimensiune discuri: tuburi de 4 mm Închizătoare: nod culisant Lungime brățară: Între 14 și 21 cm Pietrele prețioase și semiprețioase te ajută să echilibrezi vibrațiile pe care le transmiți în Univers și să-ți purifici aura, având totodată efect protector și vindecător Despre hematit Hematitul este o piatră de transformare, o piatră semiprețioasă metalică cu un luciu argintiu. Când este fațetată, are o strălucire care seamănă cu un „diamant negru”, iar sub formă de mărgele, suprafața sa strălucește ca o „perlă neagră În antichitate se credea că zăcămintele mari de hematit s-au format pe câmpurile de luptă unde soldații erau răniți și pierdeau sânge în luptele lor. Vechii egipteni au plasat obiecte din hematit în mormintele lor. Se crede că hematitul este o piatră de vindecare și de împământare, care întărește corpul și reduce stresul. La ce ajută purtarea hematitului? Purtarea unei brățări sau a unui colier din hematit este una dintre cele mai eficiente metode de a vă conecta cu piatra pentru acces continuu la energia sa protectoare. Păstrarea puterilor vindecătoare ale cristalelor de hematit aproape de corpul tău poate ajuta la eliminarea oricărei energii nedorite sau negative care te-ar putea dezechilibra, permițându-ți să-ți păstrezi securitatea energetică.
Componente

hematit, snur


Prețul

/ 1 buc


Disponibilitatea produsului

Personalizat, timp de livrare în: ~ 1 zile lucrătoare


Tipul produsului

Artizanal produs


Material:

Technică

confecționarea bijuteriilor


Specific
bijuterii, brățări, hematit, electroplacat

Culori

negru


Codul produsului

100001924

Retur:

O comanda plasată, poate fi returnată integral sau parțial, în termen de 14 zile calendaristice.

Conform OUG 34/2014, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare (14 zile calendaristice) de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt costurile directe de returnare a produselor prin curier rapid. Coletele retur, al căror transport nu a fost achitat de către consumator, NU vor fi acceptate de către SC Pulsera Deluxe SRL.

Returnarea contravalorii integrale a produselor, într-un cont bancar valid, comunicat de către consumator în scris, împreună cu numele titularului contului, se vă face în termen de maxim 30 de zile de la data recepționarii returului.

Produsul/produsele returnate trebuie să fie în perfectă stare de funcționare, așa cum au fost recepționate, fără a le fi fost deteriorată starea, alterată frumusețea sau distrus ambalajul original. Testarea funcționalității produselor, se face cu grijă și atenție din partea consumatorului, fără a produce pagube care ar putea scădea din valoarea produsului și ar putea conduce la imposibilitatea comercializării ulterioare a acestora.

Vă rugam să ne contactați pentru orice nelămuriri legate de acest aspect!

Dimensiunile produselor sunt specificate în descrierea acestora și vor fi respectate întocmai.

Împreună cu produsele returnate, vă rugam să atașați o cerere de retur tip sau scrisa de mână care să conțină numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de livrare, denumirea produselor returnate, prețul integral sau redus (după caz) și contul bancar însoțit de numele titularului, o copie a facturii și ambalajul original, dacă a fost inclus.

Metode și taxe de expediere (in Romania)

În cazul achiziționării unui singur produs Mai multe produse
Preluare personală
0,00 Lei 0,00 Lei
Serviciu de curierat cu plată la primire
19,00 Lei 17,00 Lei
Plată în avans către serviciul de curierat
17,00 Lei 15,00 Lei

Făcut de

Despre

“Multumit!”

Andrei Pascaru228973

Acceptă si comenzi personalizate

Pulsera mai multe produse

S-ar putea să-ți placă și
Produse similare