Bratara din agat verde sfere 4 mm - bijuterii - brățări - Artynos.ro Bratara din agat verde sfere 4 mm - bijuterii - brățări - Artynos.ro
Bratara din agat verde sfere 4 mm - bijuterii - brățări - Artynos.ro Bratara din agat verde sfere 4 mm - bijuterii - brățări - Artynos.ro
Bratara din agat verde sfere 4 mm - bijuterii - brățări - Artynos.ro
Bratara din agat verde sfere 4 mm - bijuterii - brățări - Artynos.ro
Bratara din agat verde sfere 4 mm - bijuterii - brățări - Artynos.ro Bratara din agat verde sfere 4 mm - bijuterii - brățări - Artynos.ro
Se realizează pentru tine în aproximativ 1 zile lucrătoare
Brățară din agat verde 4mm, pietre semiprețioase naturale Denumire piatră: Agat verde Diametru: 4 mm Elemente: Argint 925 Tip închizătoare: Argint 925 Pietrele prețioase și semiprețioase te ajută să echilibrezi vibrațiile pe care le transmiți în Univers și să-ți purifici aura, având totodată efect protector și vindecător. Proprietățile Agatului Verde Agatul verde este o piatră profund protectoare care a fost folosită de-a lungul veacurilor pentru a îndepărta gândurile dăunătoare, energia negativă și entitățile rău intenționate. Restaurează echilibrul atunci când ne simțim dezamăgiți și se crede că inspiră sănătate, o dispoziție prietenoasă și curaj. De asemenea, se crede că această minunată piatră semiprețioasă verde ne ajută să slăbim obiceiurile proaste care ne îngreunează, permițându-ne să identificăm tiparele care nu ne mai sunt de folos și dându-ne puterea de a crea schimbarea de care avem nevoie în viața noastră.
Componente

agat verde, argint 925


Prețul

/ 1 buc


Disponibilitatea produsului

Personalizat, timp de livrare în: ~ 1 zile lucrătoare


Tipul produsului

Artizanal produs


Material:

Technică

confecționarea bijuteriilor


Specific
bijuterii, brățări, agat, verde, argint, green

Culori

verde


Codul produsului

100001909

Retur:

O comanda plasată, poate fi returnată integral sau parțial, în termen de 14 zile calendaristice.

Conform OUG 34/2014, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare (14 zile calendaristice) de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt costurile directe de returnare a produselor prin curier rapid. Coletele retur, al căror transport nu a fost achitat de către consumator, NU vor fi acceptate de către SC Pulsera Deluxe SRL.

Returnarea contravalorii integrale a produselor, într-un cont bancar valid, comunicat de către consumator în scris, împreună cu numele titularului contului, se vă face în termen de maxim 30 de zile de la data recepționarii returului.

Produsul/produsele returnate trebuie să fie în perfectă stare de funcționare, așa cum au fost recepționate, fără a le fi fost deteriorată starea, alterată frumusețea sau distrus ambalajul original. Testarea funcționalității produselor, se face cu grijă și atenție din partea consumatorului, fără a produce pagube care ar putea scădea din valoarea produsului și ar putea conduce la imposibilitatea comercializării ulterioare a acestora.

Vă rugam să ne contactați pentru orice nelămuriri legate de acest aspect!

Dimensiunile produselor sunt specificate în descrierea acestora și vor fi respectate întocmai.

Împreună cu produsele returnate, vă rugam să atașați o cerere de retur tip sau scrisa de mână care să conțină numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de livrare, denumirea produselor returnate, prețul integral sau redus (după caz) și contul bancar însoțit de numele titularului, o copie a facturii și ambalajul original, dacă a fost inclus.

Metode și taxe de expediere (in Romania)

În cazul achiziționării unui singur produs Mai multe produse
Preluare personală
0,00 Lei 0,00 Lei
Serviciu de curierat cu plată la primire
19,00 Lei 17,00 Lei
Plată în avans către serviciul de curierat
17,00 Lei 15,00 Lei

Făcut de

Despre

“Calitate buna! Multumim frumos!”

Teszt

Acceptă si comenzi personalizate

Pulsera mai multe produse

S-ar putea să-ți placă și
Produse similare