Bratara din hematit si ochi de tigru fatetat 4 mm - bijuterii - brățări - Artynos.ro Bratara din hematit si ochi de tigru fatetat 4 mm - bijuterii - brățări - Artynos.ro
Bratara din hematit si ochi de tigru fatetat 4 mm - bijuterii - brățări - Artynos.ro Bratara din hematit si ochi de tigru fatetat 4 mm - bijuterii - brățări - Artynos.ro
Bratara din hematit si ochi de tigru fatetat 4 mm - bijuterii - brățări - Artynos.ro
Bratara din hematit si ochi de tigru fatetat 4 mm - bijuterii - brățări - Artynos.ro
Bratara din hematit si ochi de tigru fatetat 4 mm - bijuterii - brățări - Artynos.ro Bratara din hematit si ochi de tigru fatetat 4 mm - bijuterii - brățări - Artynos.ro
Se realizează pentru tine în aproximativ 1 zile lucrătoare
Brățară din hematit și ochi de tigru, pietre semiprețioase naturale Denumire piatră: Hematit și Ochi de tigru Dimensiune discuri: 4 mm Închizătoare: Inox sau argint 925 la alegere Lungime brățară: Între 14 și 21 cm Pietrele prețioase și semiprețioase te ajută să echilibrezi vibrațiile pe care le transmiți în Univers și să-ți purifici aura, având totodată efect protector și vindecător Ce este hematitul? Hematitul este o piatră de transformare. Este o piatră semiprețioasă metalică cu un luciu argintiu. Când este fațetată, are o strălucire care seamănă cu un „diamant negru”, iar sub formă de mărgele, suprafața sa strălucește ca o „perlă neagră”. Cuvântul hematit este derivat din cuvântul grecesc „haima” care înseamnă „sânge”. După cum sugerează și numele, atunci când hematitul se găsește în mod natural, prezintă o culoare roșie-maronie, dar când este foarte lustruit, pare argintiu. Principala proprietate metafizică a hematitei ar putea fi descrisă ca „împământare”. Dacă ai tendința de a avea o minte „zburătoare”, predispusă la distragere, lipsă de concentrare sau anxietate, sau chiar dacă simți că ai o imaginație puternică, dar că te afectează negativ, aceasta ar putea fi piatra perfectă pentru tine. Nu vă va „ucide” imaginația – dimpotrivă, așa cum este descris mai sus vă va oferi o capacitate sporită de a vă concentra mintea într-un mod productive, în loc să devii distras psihic. Proprietăți ochi de tigru Ochiul de tigru poate ajuta la vindecarea multor tipuri de relatii. Nu numai că poate ajuta la depășirea lipsei de încredere dar și consolidează relația cu sinele si poate da o mână de ajutor atunci când vine vorba de legături emoționale dificile cu finanțele și banii. Ochiul de tigru aduce armonie și echilibru în viată. Atunci când simți că nu mai găsești plăcere în nimic și că tot ce încerci să faci nu îți reușeste, înseamnă că există câteva energii negative care te înconjoară. Pentru a putea elimina aceste energii, este suficient să porți ochi de tigru, care te ajută să fii armonios în stilul tău de viață, deoarece atrage persoane pozitive fată de tine, iar tu la rândul tău o să devii o persoană pozitivă Duritate: 7 (din 10) Recomandat pentru zodiile: Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară,, Scorpion, Capricorn Localizare: Austria, Burma, China, India, Sri Lanka, SUA, dar cele mai mari depozite sunt in Africa de Sud.
Componente

hematit, ochi de tigru, inox


Prețul

/ 1 buc


Disponibilitatea produsului

Personalizat, timp de livrare în: ~ 1 zile lucrătoare


Tipul produsului

Artizanal produs


Material:

Technică

confecționarea bijuteriilor


Specific
bijuterii, brățări, hematit, ochi, de, tigru, tigereye, fatetate, inox

Culori

gri, maro


Codul produsului

100001906

Retur:

O comanda plasată, poate fi returnată integral sau parțial, în termen de 14 zile calendaristice.

Conform OUG 34/2014, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare (14 zile calendaristice) de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt costurile directe de returnare a produselor prin curier rapid. Coletele retur, al căror transport nu a fost achitat de către consumator, NU vor fi acceptate de către SC Pulsera Deluxe SRL.

Returnarea contravalorii integrale a produselor, într-un cont bancar valid, comunicat de către consumator în scris, împreună cu numele titularului contului, se vă face în termen de maxim 30 de zile de la data recepționarii returului.

Produsul/produsele returnate trebuie să fie în perfectă stare de funcționare, așa cum au fost recepționate, fără a le fi fost deteriorată starea, alterată frumusețea sau distrus ambalajul original. Testarea funcționalității produselor, se face cu grijă și atenție din partea consumatorului, fără a produce pagube care ar putea scădea din valoarea produsului și ar putea conduce la imposibilitatea comercializării ulterioare a acestora.

Vă rugam să ne contactați pentru orice nelămuriri legate de acest aspect!

Dimensiunile produselor sunt specificate în descrierea acestora și vor fi respectate întocmai.

Împreună cu produsele returnate, vă rugam să atașați o cerere de retur tip sau scrisa de mână care să conțină numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de livrare, denumirea produselor returnate, prețul integral sau redus (după caz) și contul bancar însoțit de numele titularului, o copie a facturii și ambalajul original, dacă a fost inclus.

Metode și taxe de expediere (in Romania)

În cazul achiziționării unui singur produs Mai multe produse
Preluare personală
0,00 Lei 0,00 Lei
Serviciu de curierat cu plată la primire
19,00 Lei 17,00 Lei
Plată în avans către serviciul de curierat
17,00 Lei 15,00 Lei

Făcut de

Despre

“Multumit!”

Andrei Pascaru228973

Acceptă si comenzi personalizate
-15%
40,00 Lei

Pulsera mai multe produse

S-ar putea să-ți placă și
Produse similare